Ferdowsi University of Mashhad, Academic Homepage of Hamed Farhadi - Publications
PDF Print E-mail

مجلات ISI

1. Hashemi, M. R., Spaulding, M. L., Shaw, A., Farhadi, H., & Lewis, M. (2016). An efficient artificial intelligence model for prediction of tropical storm surge. Natural Hazards, 82(1), 471-491.
  2. Farhadi, H., Zahiri, A. R., Esmaili, K., Hashemi, R. (2017). ‘Incorporating a machine learning technique to improve open-channel flow computations’. Neural Computing and Applications
مجلات داخلی
فرهادی، ح. اسماعیلی، ک. 1395. ارزیابی توانایی روش‌های ANN و ANFIS در تخمین حداکثر دبی سیلاب ناشی از شکست سد. نشریه علمی-پژوهشی آب و خاک (submitted)
فرهادی، ح. اسماعیلی، ک. 1395. ارزیابی توانایی روش‌SVM در تخمین حداکثر دبی سیلاب ناشی از شکست سد. نشریه علمی-پژوهشی تحقیقات آب و خاک ایران (submitted)

کنفرانس‌های داخلی

فرهادی، ح. ظهیری، ع. اسماعیلی، ک. 1394. تخمین دبی در مقاطع مرکب با SVM. اولین کنگره ملی آبیاری و زهکشی. دانشگاه فردوسی مشهد، خراسان رضوی.

فرهادی، ح. قاسمی، س. 1391. پیش بینی دبی انتقال رسوب سدهای سنگریزه ای با استفاده از روش SVM. یازدهمین کنفرانس هیدرولیک ایران. ارومیه.

فرهادی، ح. زمردیان، م. 1391. برآورد ماکزیمم دبی شکست سدهای خاکی و زمان شکست با استفاده از روش SVM. یازدهمین کنفرانس هیدرولیک ایران. ارومیه.

فرهادی، حامد؛ سیف الله امین؛ داور خلیلی و تورج هنر، 1392، بررسی اثر کاربری مدیریت سازه های حفاظتی بر فرسایش خاک حوضه های آبریزبا استفاده از مدل ANSWERS ؛ مطالعه موردی حوضه آبریز خسروشیرین، ششمین کنفرانس سراسری آبخیزداری و مدیریت منابع آب وخاک کشور، کرمان، انجمن مهندسی آبیاری و آب ایران.

Last Updated on Monday, 03 July 2017 07:53